Onze tips

Wij hopen u met deze tips vooruit te helpen!

U vindt hier tips om uw energie verbruik te verlagen.Tevens hebben wij ook nog vele tips op andere gebieden waarmee uw voordeel kunt behalen.

 

Kijk gerust eens rond

Een effectieve manier van besparen is het lampgebruik! Veel mensen vergeten lampen uit te zetten of gebruiken niet de juiste type lampen!
Kies bijvoorbeeld voor een automatische lichtschakelaar, die automatisch de lampen uitschakelt op een bepaalde tijd! Ook raden wij ten zeerste LED lampen aan.

Een hoop apparaten verbruiken stroom terwijl ze op stand-by staan. Gebruik een stekkerdoos zodat je direct alles in één keer uit kan doen!

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van uw energielabels! Zorg dat u weet welke apparaten veel stroom verbruiken! Als deze een echt slechte energielabel hebben, kijk dan naar een nieuw apparaat met een betere energielabel.

Zijn de hoge kosten echt nekkend voor u? Denk dan bijvoorbeeld aan korter douchen & het afwassen met warm water uit een waterkoker. Dit kan al enkele tientjes per jaar besparen!

Het is van belang dat u op de hoogte bent van uw huidige energiecontract! Bekijk bijvoorbeeld via onze vergelijkingstool op de site of er een betere energieleverancier voor u mogelijk is! Deze vergelijk is volledig kosteloos.

Isolatie kan van een heel groot belang zijn! Laat uw huis bijvoorbeeld checken door een specialist of isolatie u echt verder gaat helpen in het besparen van uw energiekosten!

Mocht u een warmtebron aanzetten & gebruiken om u zelf en de ruimte om te warmen? Sluit dan alle deuren, zodat de warmte in de ruimte blijft waar u zich bevind.

Door de ramen gaat veel warmte verloren. Dit geldt zeker als je enkel glas hebt, maar ook bij dubbel glas en door de kieren gaat er warmte verloren. Doe de gordijnen daarom ’s avonds dicht, dan blijft de warmte beter hangen.

Wat enkele tientallen euro’s kan besparen per jaar, is de temperatuur van uw CV-Ketel met een aantal graden verlagen!

Kleed u wat warmer aan, zodat u langer zonder de verwarming kan! Ook dit kan weer enkele euro’s besparen!

Kookt u op gas? Dan is het een serieuze overweging om over te gaan op elektrisch koken! Er zijn verschillende soorten elektrische kookplaten, dus ook voor u is er een product die u kunt helpen.

Ook het inkorten van een douchebeurt kan helpen uw termijnbedrag te verlagen! Douche 5 minuten in plaats van 10 minuten.

Auto en Diverse

  • VakantieVeilingen.nl Altijd op zoek naar de nieuwste gadgets, praktische voorwerpen of een origineel geschenk? Vind de beste deals in onze selectie van trendy producten. Bied mee en bepaal zelf de prijs!
  • ViaTim.nl Ontvang en verzend pakketjes voor jouw wijk. Start nu jouw eigen pakketpunt.

Financieel

  • MoneyMonk Boekhouden ingewikkeld? Ontdek het gemak van MoneyMonk! Speciaal voor dienstverlenende ondernemers.

Vakantie

  • Pinhigh.nl Uw golfreis voor de laagste prijs! Boek nu!
  • Travelhome.nl Dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid Amerika en Europa.
  • VakantieVeilingen.nl Altijd op zoek naar de nieuwste gadgets, praktische voorwerpen of een origineel geschenk? Vind de beste deals in onze selectie van trendy producten. Bied mee en bepaal zelf de prijs!

Wonen

  • iQmakelaars.nl Onze ervaren medewerkers weten precies hoe úw woning het snelst wordt verkocht
  • Keukenglas.nl De voordelen van een glazen keukenachterwand: - Makkelijk schoon te maken. - Geen voegen, dus meestal 1 geheel. - De keuken wordt visueel groter. - Een blikvanger in je huis. - Leverbaar in alle kleuren
  • Makelaarzoeker.nl Zoek de beste makelaar in uw regio: alle makelaars zijn aangesloten bij één van de 3 officiële brancheverenigingen.
  • Snelleofferte.nl Een nieuwe traplift? Bespaar Tijd & Geld! Binnen 1 dag kosteloos 3 offertes van Betrouwbare Traplift Leveranciers!